TAJ MAHAL ROTTERDAM

TAJ MAHAL ROTTERDAM Indiaas Specialiteitenrestaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1793 beoordelingen
6 aug 2019 om 20:01 The food was good, rice was wonderful but only a little chicken in each curry dish that we ordered. Delivery took a long time so better order with lots of time!
3 aug 2019 om 15:00 Ik geef normaal gesproken nooit een beoordeling. Maar man o man wat een slechte zaak. Heb half 9 in de avond besteld, eten word bezorgd om half 11 in de avond. Bestellin g is niet compleet. Eten is bedorven slechte zaak. 41euro aan eten weggegooid.
30 jul 2019 om 11:05 Butter chicken is echt lekker! Eten was warm en porties zijn groot
22 jul 2019 om 11:39 Eten was lekker en warm alleen jammer dat we geen bestek erbij kregen en geen servetten.
15 jul 2019 om 7:27 Eten was gewoon prima en lekker. Alleen de soort kroepoek die we erbij kregen was erg taai
11 jul 2019 om 21:27 Ordered veggie stuff, food was amazing. The samosa was a bit underwhelming though, oddly enough. Also not a fan of mushrooms in the veggie biryani.
28 jun 2019 om 21:32 Super!
28 jun 2019 om 21:11 Bezorging prima, eten viel helaas wat tegen. Veelal dezelfde vlakke smaak. Butter chicken bestaat uit grote stukken kip in wat room. De kwaliteit lijkt enorm achteruit gegaan, helaas.
20 jun 2019 om 18:24 Smaakte heerlijk. Een van de weinige plekken waar ze halal severen en niet voor een absurde prijs. Bezorger 10 minuten vroeg en vriendelijk. Ik kom gewoon weer een keertje when.
18 jun 2019 om 0:27 De bezorger was mooi op tijd en het eten smaakte heerlijk de volgende keer bestel ik zeker weer!
17 jun 2019 om 20:14 Prima!
16 jun 2019 om 23:26 Hoe komt dit restaurant aan meer dan 1 ster? Totaal geen smaak in hun eten. Twee verschillende gerechten besteld,precies dezelfde smaak. Je hebt slecht eten, maar dit gaat nog een stapje erboven. Schande!